Kosten besparingen

Welk bedrijf wil dat niet, besparen op kosten

Veel bedrijven en overheidsinstellingen moeten in deze tijd de broekriem aanhalen. Vaak geen gemakkelijke klus. Als externe partij kan ik uw bezuinigingswensen en de daaruit voortvloeiende acties gemakkelijker in gang zetten.

Drasco Interim Management heeft ervaring met de volgende zaken:

Onderhouds

Contracten

Screening (onderhouds)contracten

  • U hebt een contract met een externe partij die u ondersteuning geeft waar u niet tevreden over bent. Bij het zoeken naar een andere partij wilt u graag ondersteuning.
  • Het contract voor catering of schoonmaak loopt af en u bent niet tevreden. Een goed moment om eens naar andere partijen te kijken.

Licentie

Kosten

Screening software licenties

  • U betaald per jaar een vermogen aan licentiekosten maar weet niet of het nog wel allemaal nodig is. Bij veel bedrijven worden jaarlijks automatisch licentiekosten betaald. In veel gevallen onnodig. Veranderingen in de personele bezetting kunnen op het gebied van licentiekosten behoorlijke besparingen opleveren. M.a.w. er kunnen dan zaken uit het contract worden gehaald.
  • U betaald per jaar een vermogen aan licentiekosten maar weet niet of de software pakketten nog steeds gebruikt worden. Of wellicht zijn er andere (gratis) mogelijkheden. U kunt door ons een inventarisatie laten maken om te kijken of besparingen mogelijk zijn.

Voorbeelden?

  • Het screenen van uw licenties kunnen een besparing tussen de €5.000,- en €10.000,- per jaar opleveren.